WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 28 mei 2012

Trekkers Kiek'n

Vandaag kwamen we al fietsend bij café de Pot in Markelo langs.
Er was daar - in een een weiland achter het café - van alles te doen.
Een grote feesttent met muziek, een rommelmarkt en veel kraampjes met creatieve van-allerlei dat verkocht werd.
Daar moesten we maar eens even een kijkje te nemen.
De muziek was leuk maar de tent zat vol, de markt waren we snel doorheen want rommel dat hebben we thuis genoeg.Maar de creatieve van-allerlei leverde een mooi telefoonhoesje op. En niet duur. 2 euro.En toen we dat allemaal gehad hadden gingen we maar eens bij de oude tractoren kijken.
Weer eens wat anders dan slenteren op een meubelboulevard.
Met zonnig weer een dagje op zo'n trekker door het Twentse landschap tuffen  leek ons wel wat.
Helaas is het ons niet gelukt iemand te vinden die de trekker aan ons wou uitlenen.Maar om eerlijk te zijn, we hebben het ook maar niet aan iedereen gevraagd


Sommige tractoren werden zwaar bewaakt. 


 
Daarna gingen we richting de oude vrachtwagens.
Een dagje met zo'n ding op stap zou ook wel wat zijn.
We kwamen er al snel achter dat het geen normale vrachtwagens waren. De meesten die er stonden waren omgetoverd tot camper.

 


 
We mochten even binnenkijken en zagen dat het er goed toeven is. Er zat zelfs een schuifpui in. Niet te geloven.


 Bij weer een ander stapte je zo de slaapkamer in.
En dat allemaal in een vrachtwagen.


Maar goed, toen hadden we het allemaal wel gezien. Het was erg warm dus maar weer snel de fiets gepakt op zoek naar een verkoelend ijsje.


Geen opmerkingen: