WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 1 mei 2012

Jump - Shot


springend konijn bossen Weldam
Springend konijn  - bossen Weldam

7 opmerkingen:

riet zei

HE dat is een toffe foto !

klaproos zei

whahahaha

geweldig truus,
goed gedaan

Klaske zei

lucky shot!

Ria zei

Ik neem aan, dat jij na het nemen van deze foto ook een sprongetje gemaakt hebt, Truus!!!!
Wat een geweldig shot, zeg!!
Hij heeft de overkant natuurlijk wel bereikt, hè?

marjolein vh pl zei

Dat is een geweldige aktie en ook van jou natuurlijk :-)

Monique zei

Geweldig zeg, wat een reactievermogen van jou! Prachtig moment en ik zie je in gedachten al een huppeltje maken toen je 'm op de foto had!

Tiny zei

Net op tijd geklikt ;-)
Leuke foto, hij springt wel een eind zeg.
Groetjes