WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 22 mei 2012

Oldtimers in Wilp

Het was afgelopen weekend weer eens zo ver....wandelen in Wilp.
Eigenlijk een beetje een excuus om weer eens naar Bakker Bril te gaan die 'zo'n 6 km verderop z'n bakkerszaak heeft.
Je kunt er koffie drinken, lekkere gevulde koeken eten, bolussen meenemen en verlekkerd kijken naar de appeltaart die ook geweldig moet smaken.
Maar natuurlijk voordat je er bent eerst wandelen op de dijk van Wilp, langs de IJssel.Maar dat is geen straf, langs de IJssel is altijd wel wat te beleven.
Deze keer was het er met het zonnige weer best wel druk.
Voor een keer is dat niet zo erg. Want het waren best leuke autootjes die ons tegemoet kwamen rijden. Afkomstig uit diverse landen.
Ze reden een rit in het kader van het Jubileum Weekend Ellecom.
Toch nog snel wat foto's gemaakt.oldtimers jubileum weekend Ellecom

oldtimers jubileum weekend Ellecom 2

oldtimers jubileum weekend Ellecom 3

oldtimers jubileum weekend Ellecom 4

Geen opmerkingen: