WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 11 mei 2012

Diepenheimsche Molenbeek Landgoed Weldam

Ik kwam afgelopen week foto's tegen die ik vorig jaar April heb gemaakt tijdens een wandeling op het landgoed Weldam.
De natuur was toen iets verder, de temperatuur was goed en er zat al meer blad aan de bomen.
Het is dan een schitterende tijd om op het landgoed te lopen. Er is veel frisgroen blad en op een pad naast het kasteel staan voorjaarsbloemen te bloeien. Zoals bv de wilde boshyacint.
En weet je wat nu zo mooi is; het is allemaal op loopafstand van mijn huis. Dus zeer binnenkort ga ik weer eens die kant op om te kijken of de hyacinten al weer bloeien.

Diepenheimse Molenbeek Landgoed Weldam


Wilde boshyacint Landgoed Weldam


2 opmerkingen:

Rita zei

Hallo hallo Truus.
bijzonder mooi.
Loop je dan een klein stukske verder.
Zorgen wij dat de koffie/thee warm is.
alvast hartstikke veeel plezier.
dag dag lieve wandelgroetjes.

marjolein vh pl zei

Dat frisse lentegroen is altijd zoooooooooooooo mooi hè ?