WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 10 mei 2012

Wandelroute Naober

De nieuwe "Naober" is ondertussen al weer een paar weekjes uit.
Er staan ook deze keer weer vele leuke artikelen in.
Mocht je het blad dus ergens in de winkel zien liggen, meteen kopen.
Niet in de laatste plaats omdat ik er deze keer een bijdrage aan mocht leveren.
Het is een reportage met wandelroute in Diepenheim geworden. En het ziet er mooi uit, al zeg ik het zelf. En als je dan ook nog van de plaatselijke VVV te horen hebt gekregen dat ze blij zijn met het artikel is het helemaal goed.
Jullie snappen dat ik nu elke keer als ik het blad zie liggen best trots ben.
Het volgende artikel is ondertussen al naar de redactie gestuurd en in het najaar volgt er nog één.
 
cover lentenr Naoberwandelartikel in Naober

PS Je ziet hier een gedeelte van het artikel.
 


2 opmerkingen:

Hendrika zei

Ik dacht al: waar blijft een blog over je artikel in Naober. 't Is een leuk artikel - mag je best trots op zijn! -, alleen ontbreekt in het blad zelf een plattegrond en de afstand - 5, 10 km of meer?? Zijn ook alle illustraties van jou?

TruusW zei

@Hendrika Je ziet hier een gedeelte van het artikel. Op de volgende bladzijden in het blad staat de routebeschrijving en een link naar het routekaartje.

TruusW