WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 26 mei 2012

Bed and Breakfast

Grappig, ik kreeg hele leuke reacties op dat idee om een Bed and Breakfast te beginnen in dat Droomhuis (zie dit berichtje ) op Twickel.
Vanuit Zwitserland werd enthousiast gereageerd op het Wandelhotel - idee.
Maar ik kreeg ook nog iets heel anders te horen over het huis. Want sommigen hadden gehoord dat....
En daar probeer ik vandaag achter te komen.
Wordt vervolgd....

Bed and Breakfast of Wandelhotel

1 opmerking:

Anoniem zei

Wie weet ontmoet je de eigenaar/eigenaresse of.......de butler nog eens tijdens een wandeling en hoor je hoe het werkelijk in elkaar zit. Misschien mag je zelfs wel een kijkje nemen. Tot zolang: gewoon blijven dromen er zijn nog veel variaties mogelijk. Maar een prachtig plekje........dat is het. Wel nieuwsgierig geworden wat je inmiddels voor spannends hebt gehoord!
Groetjes
Hermien