WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 1 november 2010

Maandag Wasdag (in de Telegraaf)

Zo, dat heb ik geweten; de vermelding van mijn Weblog in de Telegraaf van afgelopen zaterdag.
Ik had Emile Bode, die elke zaterdag een rubriek in deze krant heeft, gemaild naar aanleiding van zijn opmerking dat je in Nederland vrijwel geen pikante lingerie aan de waslijn ziet hangen. Ik kon dit bevestigen. In al die jaren dat ik nu al waslijntjes fotografeer ben ik ze vrijwel niet tegengekomen. Daarentegen wel struis ondergoed dat dan meestal ergens aan een waslijn in het buitengebied bij boerderijtjes hangt. Een (door mij gemaakte) foto van een dergelijke tafereel is afgelopen zaterdag in de rubriek van Emile Bode geplaatst. Met daarbij een vermelding + link naar mijn Weblog. Het heeft geleid tot een bezoekersrecord voor mijn Weblog.
Ondertussen ga ik rustig verder met mijn wasdagjes :-)
Wasdag 79: Busstation Tavira (Portugal)
Wilt u ook de andere 78 wasdagjes op dit Weblog zien? Klik dan * hier *

Geen opmerkingen: