WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 2 januari 2012

Maandag Wasdag

 Maandag Wasdag, het wekelijkse fotowasje van Truus Wijnen.

Maandag Wasdag 121: Carport-Was


Ook de andere 120 wasjes zien? Klik dan * hier *.

Deze foto is ook geplaatst op Weblog Maandag Wasdag.


3 opmerkingen:

Hendrika zei

Hè, gelukkig, de wasjes wapperen ook weer in het nieuwe jaar :~).

Tiny zei

Ideaal om daar je was te drogen.
Moie blauwe lucht erbij, was ik zo gewend de laatste dagen ;-)

marjolein vh pl zei

Kijk...dat is nou handig !!
Hoef je niet naar buiten te rennen bij elk spatje regen.

Nog bedankt voor je mooie kaart en jij ook de aller-allerbeste wensen voor 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...