WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 17 januari 2012

Bevroren ruit - IJsbloemen6 opmerkingen:

Monique zei

Mooi als die verschillende soorten ijsbloemen! Die eerste is mooi door de gele achtergrond en die tweede is prachtig van scherpte. Mooie serie!

Ria zei

Ware kunstbloemen zijn het, Truus.
Die zitten toch niet op de ruiten van je nieuwe huis, hè...want anders is er iets goed mis ;)
Tot straks...10 uur parkeerplaats!!
Groetjessss...Ria.

marjolein vh pl zei

Echte ijsbloemen van `vroeger` !
Veel plezier met R vandaag ;-)

els zei

Dat is kunst in de natuur.

Ria zei

Leuke kopfoto, Truus ;)

boomkruiper zei

Zeg het met bloemen!
Zo'n bosje wil ik iedere week wel ;)