WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 3 januari 2012

Wolkenluchten

Toen ik gistermiddag nog even een ommetje maakte heb ik de volgende luchten voorbij zien komen (klik op de foto's voor grotere afbeeldingen):

 Omdat ik 'm zelf zo mooi vind heb ik deze foto hier iets groter geplaatst.

3 opmerkingen:

Willy zei

Vandaag was het zeker geen weer voor een ommetje. Wat een verschil met gisteren. Je zou de hele tijd in de lucht kunnen kijken het verandert voortdurend. Mooi dat lijnen spel van de bomen erbij.
Fijne week, groetjes

Hendrika zei

Mooi kunnen de wolkenluchten soms zijn!! De naam van deze wolkensoort?? Ik denk Cirrus, Cirrus spissatus; dat heb ik ook niet van mezelf, ff googelen - http://bit.ly/zVkUGU.

marjolein vh pl zei

Ja, die verwaaide wolken zien er erg mooi uit tegen dat blauw ;-)