WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 16 januari 2012

Maandag Wasdag, het wekelijkse fotowasje van Truus Wijnen


Maandag Wasdag 123: wasdag in saneringswijk het Gijmink Goor


Ook de andere 122 wasjes zien? Klik dan * hier *.

Deze foto is ook geplaatst op Weblog Maandag Wasdag.4 opmerkingen:

boomkruiper zei

Heerlijk extra fris zo met een beetje vorst er over :)

marjolein vh pl zei

Ze breken zelfs muren door, dat je toch het wasje kan fotograferen !

Foto FietsMargreet zei

Weer een leuk wasje zo door de muur heen. Je houdt dat goed vol, want is al een tijd geleden dat ik een keer bij je gekeken heb. Wel een heel leuk onderwerp.
Groetjes

Hannie zei

Oh wat ziet dit er "jaren 50" uit.