WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 1 juli 2010

Foto's School- en Volksfeest Goor (vervolg)

Foto's School- en Volksfeest 2010 (deel 2)
Oké, we gaan weer verder...
Ik sta nog steeds in de Kerkstraat foto's te maken, zoals je ziet
(klik op de foto's voor een grotere afbeelding)


Walkin Fridz komt voorbij:

Het is een behoorlijk gemanoeuvreer in de straten, het is maar goed dat de grote wagens vooraf worden gegaan door lieftallige dames die de juiste rijrichting aangeven:
Ondertussen wordt het steeds warmer. Gelukkig worden de deelnemers maar ook de toeschouwers goed verzorgd door het Rellie Verzoggingsteam:

Tja, en als de Relliegroep voorbij komt dan kan er nog wel eens wat gebeuren :-). Op nr 52 wordt voor de zekerheid de paraplu al opgehouden:


Maar zo tussendoor toch nog ff snel onder de paraplu doorkijken:


De zon brandt lekker door, de overkant gaat nu toch z'n benen maar eens insmeren:


En dan de grote Relliewagen. Dat is en geeft altijd een een heel spektakel:
En als de optocht dan weer voorbij is stroomt de Kerkstraat weer vol met mensen die naar huis gaan. Maar het overgrote deel gaat nog gezellig even naar De Tent of naar een volgende plek in Goor om nog eens naar de optocht te kijken.


Ik loop weer richting Het Gijmink, mijn eigen woonbuurt. Kan ik mooi daar ook nog een keer naar de optocht kijken. De stoelen staan al klaar:wordt vervolgd.........
( Voor alle berichtjes van het school- en volksfeest klik * hier * )

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...