WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 3 juli 2010

Optocht in Goor (vervolg)

Foto's School en Volksfeest Goor (deel 3 )
De optocht komt ook door de Lindelaan. Daar ben ik ondertussen naar toe gelopen. Het is al 15.00 uur geweest. Het wordt steeds warmer. Er is alom respect voor de deelnemers aan de optocht. Wat zullen ze het warm hebben. Toeschouwers zoeken  "dekking" onder de paraplu.
De groepen worden met groot gejuich ontvangen. Het is dan ook schitterend om te zien:
En Joop geniet :-)
De volgende beelden spreken voor zich:En mocht één van jullie onderstaande jongen kennen, laat hem dan ff contact met mij opnemen. Dit ivm fotomateriaal dat ik voor hem heb. (zie contactformulier in de linkerzijbalk)morgen het laatste deel van deze Schoolfeestfoto's....
(klik  * hier * om alle berichtjes en foto's van het school en volksfeest te zien)


Geen opmerkingen: