WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 10 februari 2012

Maan boven de Alpen

Als aan het eind van de middag de zon nog net de besneeuwde toppen van Hochwang in vuur en vlam zet is ook al weer de maan te zien.

Maanopkomst boven de Zwitserse alpen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Truuske
Zoo wat heerlijk zo'n Wintersportvakantie in de Alpen
Zeker dit maal ook weer genoten in ons Hotel Alpina?
Fantastisch mooi plaatje van de Maanopkomst!!
Richard en ik bevinden ons daar met de Goudenherfst!
Lieve groetjes van RIA uit Dordrecht

Aly zei

Cool wat een plaatje.

Tiny zei

Wat een mooi licht zo op de bergen.
Geweldig om te zien.