WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 10 juli 2010

Azaron - Troubles

Als je met dit warme en klamme weer gaat wandelen, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat je door één of ander beest gestoken wordt. Zelf wil ik nog wel eens aangevallen worden door steekvliegen of horzels. En dan krijg je van die vervelende jeukende bultjes.
Afgelopen week toch maar eens een anti-jeuk-middel gekocht: azaron in stick vorm. Leek me erg handig. 


"Wrijf de aangedane huid goed in"  lees ik. maar ja... ergens in het blauwe omhulsel zat het goedje wat moest werken. Hoe dat nu op "wrijfniveau" krijgen? De gebruiksaanwijzing gaf geen uitkomst.


Draaien, zoals bij andere sticks, dat leek me de oplossing. Na 10 minuten alle variaties op het draaien uitgeprobeerd te hebben, gaf ik het draaien op.Drukken, duwen, trekken en andere handelingen had tot gevolg dat het dopje het niet meer aan kon. Wat een gedoe. Ondertussen was ik al een half uur verder.En kijk, zo werkt een stick toch echt niet.


Ik heb maar eens een mailtje gestuurd naar de consumentenservice van Azaron. Ben benieuwd wat ze voor reactie hebben.
Update: van de consumentenservice heb ik ondertussen en nieuwe stick ontvangen.

Geen opmerkingen: