WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 27 januari 2013

Van alles wat

De laatste weken ben ik wat minder met het bloggen bezig geweest.
Dus nu even een inhaalslag.
Eerder vandaag heb ik de drie wandelreportages die afgelopen jaar in het blad Naober zijn gepubliceerd  op dit weblog geplaatst.
Nu volgen nog enkele foto's die ik deze maand had willen plaatsen maar waar ik nog niet aan toegekomen ben.
Sommige foto's had ik al wel op Twitter geplaatst.

Foto's gemaakt door het raam. Een merel die tot het uiterste gaat om besjes van een tak te eten.

Het Witte Veen bij Buurse. Structuren van ijs, sneeuw en water.

Omgeving Albergen.

Sneeuwpop in de omgeving van Zenderen.

Meertje in de buurt van de Duitse grens, omgeving Altstatte.

IJskristallen op prikkeldraad.

Zicht op de Deldeneresch vanaf de Twickelerlaan Delden.Aan het begin van deze maand was het zacht weer en diverse hazelaars stonden in bloei.

Ik vond een afdruk van wel een heel groot dier. Ter vergelijk heb ik er mijn voet bij op de foto gezet.

Omgeving Witte Veen, Buurse.


1 opmerking:

MoniqueSamui zei

Zo veel moois in een keer! Wat er voor mij uitspringt zijn dat meertje (mooi gekaderd!) het prikkeldraad en die drie bomen op een rijtje. Prachtige serie, maar ik vraag me wel af wat voor enorm beest dat is geweest? Gelukkig(!) ben je 'm niet tegengekomen ;)