WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 24 december 2007

Natuurgek van Grasduinen

Ik weet niet of jullie wel eens het weblog van Grasduinen lezen. Het is echt de moeite waard om dat eens te doen. Vorige week ( 15 + 20 december)  stonden er 2 berichtjes in met als onderwerp "beweging" . Daniël, 1 van de bloggers van Grasduinen, nodigt iedereen uit om een foto te sturen met beweging. Je kunt dan ook nog een leuk wandelboek winnen. Natuurlijk ben ik de mening toegedaan dat ze dat boek naar iedere inzender van een foto moeten sturen, maar wie weet gebeurt dat ook nog. In ieder geval, heb je een foto met beweging die je de moeite waard vind om op sturen, doe dat dan. In het berichtje van 20 december staat het mailadres van Daniël waar je je foto naar toe kunt sturen.

Ik heb de volgende foto opgestuurd. Jullie hebbben vast ook wel zoiets.

Geen opmerkingen: