WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 3 december 2007

"Een plaatje" van een buurjongen

Nou oké, ik zal het dan maar verklappen: ik ben het buurmeisje van Han Bouwmeester.

Als je een beetje thuis bent in de natuurfotografie heb je vast wel eens een door hem gemaakte natuurfoto gezien of over hem gelezen.  Mocht dat niet zo zijn dan moet je beslist eens gaan kijken op zijn mooie fotosite te vinden op http://www.hanbouwmeester.nl/ .

Hij geeft trouwens ook leuke workshops. Ik probeer hem zo ver te krijgen nog eens een wandel-fotografie-workshop of -week te organiseren. Hij de fotografie, ik de wandelingen. Komt vast nog wel een keer. Misschien helpt het als jullie hem ook een beetje pushen. Met toestemming van hem plaats ik hierbij een foto van een boomkikker die hij gemaakt heeft.  "Een plaatje"  vinden jullie ook niet?


Geen opmerkingen: