WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 17 juni 2016

Nieuwe zolen wandelschoenen

Nieuwe zolen voor de wandelschoenen

Ik heb vorige week nieuwe zolen onder m'n wandelschoenen laten zetten. En dat was helemaal niet duur.
Ik ben regelmatig aan het wandelen en ook buiten dat heb ik m'n wandelschoenen nogal eens aan. Ze zitten super lekker en ik kan er goed op lopen. Het is dan ook niet gek dat de zolen dan gaan slijten. Bij eerdere wandelschoenen liet ik er nog wel eens nieuwe zolen onderzetten via de buitensportzaak die ze vervolgens doorstuurde naar een gerenommeerde schoenreperateur. De schoenen kwamen dan al dan niet met compleet onderwerk of zolen terug. En dat bracht dan ook de nodige kosten met zich mee. Respectievelijk zo rond de 100 of 60 euro. Daarnaast kon je de schoenen pas na meerdere dagen weer ophalen.
Daar had ik genoeg van en ben toen bij de plaatselijke schoenmaker gaan vragen naar de mogelijkheden. En wat blijkt; ze hadden een goede en snelle oplossing.
Onder de hakken van m'n wandelschoenen zitten nu weer nieuwe zolen. De zool onder de rest van m'n schoenen zag er nog goed uit en de schoenmaker gaf aan dat daar echt geen nieuwe zolen onder nodig waren. Wat een service!
En de kosten? 15, 50 Euro voor beide zolen. En de schoenen kon ik dezelfde dag al weer ophalen, met dank aan de goede service van schoenmaker Flink.

De hakken zien er weer piekfijn uit

Geen opmerkingen: