WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 20 augustus 2012

Wasje op Maandag

Fotoserie van wasjes.

Maandag Wasdag 144: Jong geleerd .....


 Ook de andere 143 wasjes zien? Klik dan * hier *

Deze foto is ook geplaatst op het Weblog Maandag Wasdag.

7 opmerkingen:

Sien zei

Ja zeker ...jong geleerd, oud gedaan!
Dat is ook een sterke opname Truus :-)

Aly zei

Leuk Truus.
Ja ook bij de tent moet je je wasjes doen :-)))
Fantastisch gespot!
:)

marjolein vd fotokraam zei

Goed gezien dit mini-wasje :-)

Willy zei

Bij kasteel Nijenhuis hebben we gewandeld. We moeten nog maar eens terug en dan nemen we de fietsen mee, kunnen we ze alle zes bekijken. Mooie tour.

Willy zei

Oeps, hoe kan dat nou!

TruusW zei

Best grappig :-)

klaproos zei

gezellig kamperen in je eigen tuin, da's leuk truus:-)