WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 17 september 2011

Galappel


Door de verschrikkelijke grote chaos en problemen bij Weblog.nl (Sanoma) kan ik nog steeds niet bij mijn wandel- en fotografiesite Wandel Kijk en Kiek komen.
Ook mijn wandelweblog Over Wandelen Gesproken is onbereikbaar.
Dit duurt nu al bijna 2 weken. Ongelooflijk maar waar.
Mijn medewebloggers en ik hopen echt dat al onze berichten van de afgelopen jaren bewaard zijn gebleven en ze binnenkort allemaal (met foto's!!!!) weer te zien zijn op internet.
Ondertussen ben ik behoorlijk aan het "gal spuwen" vanwege het hele gebeuren.

Noh ja, van dat gal spuwen zal ik maar geen foto's laten zien. wel heb ik er 2 van Galappels.
Komt in de richting, toch?
Meer over de Galappel kun je * hier*  lezen.

Geen opmerkingen: