WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 17 september 2011

Volkstuintje in Hengevelde

Vandaag kwam ik, al wandelend, langs de volkstuintjes in Hengevelde.
Het zag er allemaal mooi groen uit.
De man die in de tuin aan het oogsten was kwam trots zijn sperziebonen laten zien toen ik informeerde of het allemaal  goed groeide in zijn tuin.
Hij zag mijn rugzak en stopte me 2 handen vol met sperziebonen toe om mee te nemen.
Vervolgens kreeg ik ook nog een mooie courgette.
Hij liep even weg en kwam toen ook nog eens met 2 komkommers aanzetten.
Het ging allemaal in mijn rugzak.
Ik heb Hennie Jannink, want zo heet hij vertelde hij me, hartelijk bedankt en heb mijn wandelroute met een volgepakte rugzak voortgezet.
Vanavond heb ik de sperzieboontjes opgegeten.
Mmmm…wat een verschil met de boontjes uit de winkel.
Super lekker.
Morgen komen de komkommer en de courgette aan de beurt.
Die zullen vast ook heerlijk smaken.Geen opmerkingen: