WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 17 september 2011

In the picture bij Transisalania (Overijsselse Bibliotheek Dienst)

Hendrika van Over Koetjes en Kalfjes  maakte mij er op attent dat ik op het weblog van de Overijsselse Bibliotheek Dienst (OBD) sta.
En idd op één of andere manier is mijn weblog onder hun aandacht gekomen en is er (zonder dat ik het wist en daarom des te leuker) een heel positief artikeltje over mijn weblog  op Transisalania verschenen.
Eén en ander kun je hier bekijken (link naar weblog Transisalania)
Ook in dit artikel wordt weer aangehaald dat ik de mening ben toegedaan dat het ook met een compactcamera goed fotograferen is.
Schijnbaar putten velen daar toch fotografie-moed uit :-)
(ter informatie, ik fotografeer zowel met een spiegelreflex als met een compactcamera. Beiden hebben z'n voor- en nadelen. Met de compactcamera maak ik vaak spontanere foto's)
En ondertussen ga ik (mede geïnspireerd door dit soort positieve aandacht) gewoon fris en fruitig verder met Wandelen Kijken en Kieken.


Geen opmerkingen: