WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 3 januari 2011

Maandag Wasdag

Ik was van plan om vandaag, de zon scheen hier, op stap te gaan om te proberen ergens een winters wasje te spotten.
Maar helaas, in de loop van de morgen ben ik grieperig weer in bed gekropen.
Nu, na een maaltijd toch nog weer even achter de computer gekropen om in mijn wasdagjes-archief te kijken. En zie, laat ik nu nog een verlaat Christmas-wasje uit Portugal tegenkomen!
Het wordt de nr 86 uit de Maandag Wasdag Serie.
En hoelang ik nog met deze serie doorga?
Misschien tot de 100 of eerder als jullie er genoeg van hebben of gewoon net zo lang als ik er lol in heb.
Of eehhh...
Maandag wasdag 86: Christmas-wasje uit Portugal
Ook de andere 85 wasjes zien? Klik * hier *

Geen opmerkingen: