WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 29 januari 2015

Langs het Wandelpad

Je komt vreemde dingen tegen als je aan de wandel bent.
Soms heb je het niet eens door en zie je het pas als je thuis bent.
Want neem nu afgelopen weekend toen ik met de wandelgroep aan het wandelen was in de buurt van Hilversum.
Toen we in het Corversbos liepen lag daar nog sneeuw. Het was ook wat heiig. Het zag er best sprookjesachtig uit. Gelukkig kon ik nog snel enkele foto's maken van een besneeuwde laan met prachtige bomen. In de verte liep nog net een man.
En toen ik thuis kwam en de foto eens goed bekeek en inzoomde zag ik pas waar die man mee aan het wandelen was.
Kijk zelf:

Klik op de foto voor een grotere afbeelding

Klik op de foto voor een grotere afbeelding

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...