WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 22 januari 2015

De Postbode van...

De Postbode van ... 
Een fotoserie van postbodes.
 

Wim de Postbode van Oudleusen.
 
Het was al weer even geleden dat ik een postbode tegenkwam. Je, ergens in de verte zag ik ze dikwijls rijden in hun opvallende oranje karretjes. Maar echt tegenkomen en even mee aan de praat komen was al een tijdje niet gebeurd. Tot vorige week want toen kwam ik Wim tegen, de postbode van Oudleusen.
Op een mooie locatie aan de rand van de Vecht stond ik net startklaar voor een wandeling toen het bekende oranje autootje van de postbode in beeld kwam. Even later stapte de postbode zelf uit.
We babbelden even over het postbode-leven en toen gingen we beiden weer snel verder met onze activiteiten voor die dag.


De foto's zijn geplaatst met toestemming van de postbode.

En zoef, daar ging de postbode weer.....
Bekijk   * hier *   de volledige fotoserie van de postbodes.

Geen opmerkingen: