WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 18 juni 2015

Volg me op Twitter

Ik zet met enige regelmaat - vrijwel elke dag - foto's op Twitter. Ben ik op stap geweest voor bv een routecontrole dan zet ik vrijwel zeker diezelfde avond enkele foto's die ik die dag gemaakt heb op Twitter. Dat dit gewaardeerd wordt concludeer ik uit het feit dat nu ruim 800 mensen me volgen. Een en ander heeft wel als gevolg dat ik op dit weblog juist weer wat minder berichtjes zet. Maar niet getreurd, wil je alles meekrijgen wat ik plaats dan kun je gewoon op mijn Twitterpagina kijken. Voor het bekijken van één en ander heb je dus geen Twitteraccount nodig.
Wil je reageren of zelf een berichtje plaatsen dan is het wel noodzaak een account aan te maken.
Je kunt  * hier *  mijn Twitterpagina bekijken.

Hieronder een voorbeeld van enkele 'Tweets' die ik de afgelopen tijd heb geplaatst.

Geen opmerkingen: