WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 4 juli 2012

Coca Cola - design jurkje

Mocht je gek op Coca Cola zijn.
En dat ook nog het liefst uit blik drinken.
Gooi dan die blikjes niet weg maar ga ze sparen.
Want je kunt er de meest mooie dingen van maken.
Neem nou dit jurkje dat ik zag in een etalage in Chur.
Geweldig toch! Wat een superidee om je blik te hergebruiken.
En staat na een tijdje de kleur rood je niet meer aan dan begin je gewoon aan bier uit groen blik. Of een andere variant.
Ideeën genoeg.


Coca Cola Jurkje

En mocht je liever iets minder "om het lijf hebben" kies dan voor het topstuk.
Je zult er een goed figuur mee slaan.
Eén advies, juist vandaag is commotie ontstaan over de veiligheidsscanners op Schiphol. Ze slaan nl aan op het metaal in de beugel-bh, waarna fouillering volgt. Dus ga je met dit jurkje aan door de veiligheidspoortjes dan.....


Coca Cola Topje

2 opmerkingen:

polkadotpeticoat zei

How cool is this....

Monique zei

Zou dat niet ontzettend prikken, vooral als je gaat zitten? Ik vind ze wel hartstikke gaaf hoor! Goed dat je dat verteld van de beugel-bh, ben ik in ieder geval voorbereid :)