WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 17 juni 2013

Fietsen op de Kuiperberg

Gisteren was ik in de buurt van Ootmarsum een route aan het verkennen.
Op de Kuiperberg was het op de vroege ochtend al druk met mensen die volop aan het genieten waren van het uitzicht op deze 71 meter hoge berg. Verbaasd over het feit dat je deze prachtige uitzichten ook in Nederland hebt.
Ik trof er 2 mensen die aan het fietsen waren. Ze hadden de fietsen even gestald naast het pad en waren zelf bij de oriëntatietafel aan het kijken.
Ik vond het een mooie scene: deze fietsen, het uitzicht en bovenal de mooie lucht er boven.
Terwijl ik de foto maakte kwamen de eigenaren naar me toe om te kijken wat ik nu precies aan het fotograferen was. Ik liet het ze zien op de camera; maar dat is altijd lastig om goed te zien.
Ik beloofde hen de foto ook op het weblog te zetten.
Bij deze dus.
Ik hoop dat ze nog een fijne dag in Twente hebben gehad en dat ze nog een keer terug komen :-)
Klik op de foto voor een groter beeld


Geen opmerkingen: