WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 1 maart 2012

De Postbode van...

De Postbode van Ambt Delden.

Noh ja, eigenlijk is het de postbode van Goor.
Maar de foto's zijn gemaakt in Ambt Delden.
Natuurlijk weer tijdens een wandeling want dan kun je er de klok op gelijk zetten dat ik postbodes tegenkom.
Ook nu weer.
Het geluid van een auto, achterom kijken en dan zie ik weer een postbode, foto's maken, even naar de postbode toelopen....... en vertellen dat ik foto's heb gemaakt en of hij er mee akkoord gaat dat het op het weblog komt.
"Ja hoor, geen enkel probleem" hoor ik hem zeggen. "Zet er ook maar bij dat ik de weerman van Goor ben en van Twente Fm".
En dat doe ik dus bij deze.
Nog even gedag zeggen...
 


.....en dan gaat het weer verder...


.....naar de andere klanten in het buitengebied van de Hof van Twente.


Ook de andere Postbodes zien?
Klik dan * hier *.
 

3 opmerkingen:

C o w R o a d zei

Haha, ik moet erg lachen om je postbode's.

De was uithangen is zo echt iets typisch Nederlands. Volgens mij mag het niet eens in onze wijk, maar ik heb toch plannen om stiekum een lijntje te spannen voor als het weer warmer (en droger!) wordt. :-)

Willy zei

Hej Truus, wat weet je het elke keer weer uit te mikken. Leuke serie is het geworden.
Groetjes

klaproos zei

leuke man truus, heeft er duidelijk zin in :-)