WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 2 maart 2012

Op de plaats rust


De foto is gemaakt op landgoed Twickel. Op de achtergrond is nog de oude tuinmuur te zien waarachter op dit moment Kwekerij de Border te vinden is .

3 opmerkingen:

...C o w R o a d... zei

Da's een oudje...

Klaske zei

Prachtig beeld van een rustend oud paard in mooie grijs bruine tinten.

Sien zei

Schitterende foto Truus!
Wat ziet dit paard er relax uit :-)
Ik wilde je even een fijn weekend komen wensen.
Het fotograferen is even wat minder, We zijn volop aan het trainen voor de volgende fietsvakantie.
Gelukkig liggen we goed op schema.

Fijn ( wandel ) weekend
Groetjes Sien