WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 15 oktober 2008

Avondexcursie op de Müritz

In het vorige bericht schreef ik al dat ik een paar dagen in het Noorden van Duitsland ben geweest en wel in Mecklenburg Vorpommeren in het Nationaal Park Müritz. Het is een gebied met glooiende landschappen, meren en moerassen en nogal wat bossen met dennen. Een gebied dat bekend staat om o.a. de Kraanvogels die hier in en voor- en najaar rusten en fourageren op hun trek naar het zuiden en v.v..

In de loop van de week zal ik enkele foto's plaatsen om een impressie van één en ander te geven. Nu alvast een foto die ik gemaakt heb op een boot op het meer De Müritz tijdens een avondexcursie naar de slaapplekken van de Kraanvogels.

Geen opmerkingen: