WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 30 oktober 2008

Vervolg: Foto's van Müritz

Het vervolg van de foto's van het Müritz Nationaal Park en omgeving Usedom.

Rustig kabbelende zee bij Usedom:


Naaldboombossen bij Müritzhof:


Voormalige Jeneverstokerij in Federow:En weer die mooie luchten boven de Müritzsee:


In de beukenbossen van Serrahn trof je veel paddenstoelen aan:Een sprookjesbos op Usedom:


Vogelaar op het strand van Usedom:


Overweldigende luchtpartijen na een regenbui:


Haventje van Waren, namiddag:


Een onderzoeker van wasberen die we in de bossen vam Serrahn tegenkwamen:


Tot zover de foto's van dit gebied. Ongetwijfeld zal ik de komende tijd nog wel eens putten uit mijn voorraad foto's die ik hier gemaakt heb. Er zitten nog echte pareltjes tussen. Gewoon het weblog in de gaten blijven houden. Wil je nog wat informatie over dit gebied, neem dan kontakt met me op.

Geen opmerkingen: