WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 30 januari 2008

De Baviaan, de Sneeuwuil en de Tijger

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik vandaag bezig zou gaan met mijn foto's die ik in Zwitserland heb gemaakt . Een paar maanden geleden al weer. Maar ja, bladerend naar deze map met foto's kwam ik die andere map tegen, met  foto's gemaakt in de Dierentuin Amersfoort. En bij deze foto's ben ik een beetje blijven hangen. Heb bij de ene foto geprobeerd wat schaduw weg te werken terwijl de andere weer wat crop nodig had. Och ja...zo blijf je bezig met die foto's. Hieronder tref je er 3 aan; een baviaan, een sneeuwuil en een tijger met jong. De foto's van Zwitserland worden dan maar dit weekend onder handen genomen.
Geen opmerkingen: