WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


donderdag 24 januari 2008

Blij verrast...

Blij verrast was ik toen ik op de nieuwjaarsbijeenkomst van mijn fotoclub de einduitslag van de clubwedstrijden 2007 hoorde. Lees dit bericht op de site van de Fotoclub Oldenzaal maar eens. Jullie snappen wel hoe trots ik hier nu achter mijn computerschermpje zit te glunderen. Bij het fotograferen gebruik ik een spiegelreflexcamera maar ook een wat compactere camera. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik mijn creatiefste foto's met de compact maak. Voor het betere macro- en telewerk  is de reflex wel weer onmisbaar. Ik hoop jullie op dit weblog nog veel van mijn foto's te mogen laten zien.

Onderstaande foto heeft niet aan deze clubwedstrijden meegedaan (wil je die zien moet je even op de site van de fotoclub kijken) maar vind ik gewoon een leuke foto.Geen opmerkingen: