WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 24 juni 2012

Kinderoptocht School en Volksfeest

Het was weer het weekend van het jaarlijkse School- en Volksfeest in Goor.
De optochten zijn altijd de hoogtepunten van dit feest.
Op zaterdag de kinderoptocht en op zondag de grote allegorische optocht.
Hieronder enkele beelden van de kinderoptocht. Onderaan dit bericht een link naar een foto-album waar nog veel meer foto's te zien zijn.Kijk voor alle berichten over het Schoolfeest op dit weblog  * hier * .


Alle foto's van de kinderoptocht van het School en Volksfeest in Goor zijn hier te zien ( en te downloaden):  http://opa.cig2.canon-europe.com/s/t/G775BZMdDkK

Foto's van de grote optocht van zondag kunt u alvast hier bekijken:
http://opa.cig2.canon-europe.com/s/t/BrdXwe4EZM4

3 opmerkingen:

Willy zei

Hej Truus, dat is een leuke optocht. Wat een geluk met het weer, dat was vandaag wel anders.
Groetjes,

Aly zei

Geweldig wat een kleurige optocht Truus.
En al die blije kindertjes zoo leuk!
:)

marjolein vd fotokraam zei

Geweldig wat is er allemaal voor moois langs mijn monitortje getrokken.
Hele leuke optochten":-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...