WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 19 juni 2012

Drukdrukdruk

Ze hebben het maar druk die mussenmoeders....jonge musjes krijgen eten
Klik op de foto voor grotere afbeelding 

hongerige jonge mus
Klik op de foto voor grotere afbeelding

4 opmerkingen:

Monique zei

Je zult maar zo'n hongerige tweeling hebben, wat een werk! Mooie foto's, de eerste vertederend en de tweede met een mooie compositie door het ijzer waar ze op zitten.

Tiny zei

Mooi he, hier ook veel gezein de afgelopen weken. Voornamelijk musjes hier.
groetjes en gezellig weekend.

Rita zei

Hallo hallo Truus...prachtige kiekjes, bofkont dat je dit voor je neusje ziet smullen.
Geweldig.
Mooie kiekjes ook zekers van de Goorse feesten,
Dag dag an de andere kant van de pool.

Aly zei

Geweldig om te zien Truus
Supermooie foto`s
:)