WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


Fietsroute Haarmühle - Buurserzand - Haaksbergerveen


Routebeschrijving
Fietsroute Buurserzand, HaaksbergerveenStart: bij Restaurant de Haarmühle
Adres: Besslinghook 57, 4863 Ahaus Duitsland
Alternatief: het is ook goed mogelijk de route te starten bij de kerk in Buurse, Broekheurnerweg 46, 7481 PZ Haaksbergen (bij knooppunt 49) 
of bij het infocentrum De Wakel van Natuurmonumenten, Stendermolenweg 9, 7481 PR Buurse (bij knooppunt 47).
Afstand fietsroute: 30 km 
Route-informatie: route gaat via knooppunten. 
Kaart: zie aan het eind pagina
Printen routebeschrijving: deze tekst selecteren > kopiëren > plakken > printen
Download: Eventueel kan de routebeschrijving, met nummers knooppunten, ook * hier * gedownload worden.

Vertrek vanaf het terras van De Haarmühle naar rechts, ga het bruggetje over. Je fietst dan al richting knooppunt 78. Volg vervolgens de hieronder staande knooppunten:


78 >> 81 >> 49 >> 48

47 >> 83 >> 76 >> 54

84 >> 79 >> 99 >> 96


78
Juli 2017
(C) Truus Wijnen 

Geen opmerkingen: