WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 9 april 2014

Foto's van bankjes

Ik heb op mijn weblog diverse fotoserie. Zo fotografeer ik al jaren wasjes die ik tegenkom tijdens mijn wandelingen en wil ik ook nog wel eens een postbode op de foto zetten.
Met enige regelmaat kom ik ook (aan de praat met) mensen die op een bankje zitten. Bijna vinden ze het altijd wel goed als ik ze op de foto zet. En zo is de fotoserie "Op een Bankje" ontstaan.

Bezoekers van mijn weblog worden enthousiast door deze series en regelmatig krijg ik er positieve reacties op. Ze vertellen dan dat zij nu ook vaak wasjes zien hangen, postbodes tegenkomen of mooie bankjes zien.
Deze week kreeg ik een mailtje van Antoinette Wessels. Ze had al eens foto's van bankjes gemaakt en bij het lezen van mijn weblogs stuurde ze deze spontaan op.
Heel erg leuk!
En de foto's die plaats ik natuurlijk met nogmaals mijn dank.

Nou nou rondje City Dax erg vermoeiend-!

Alweer zo´n mooi bankje in het kustparkje van OLHAO Portugal

Prachtige tegelbank in park te OLHAO Portugal

2 opmerkingen:

Hendrika zei

Als ik een postbode op het platteland tegen kom of ik zie een mooi wasje wapperen in de wind, moet ik wel altijd aan je denken ;-).

Louisette zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.