WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 7 mei 2013

De leuke boer in De LutteDat zijn nog eens leuke boeren.
Boeren die wandelaars toelaten op hun weilanden en erf maar dan ook nog eens een bezoekerstoilet hebben.
Waar deze boer is?
In De Lutte, aan de Hengelerheurneweg. Het is boer Elderink.
Op één van de routes van het Wandelnetwerk Twente kom je er langs, zie voor route-informatie dit eerdere bericht op dit weblog.
En ook in de wandelgids die medio dit jaar verschijnt is een route over zijn landerijen en erf opgenomen.
Gisteren hoorde ik prachtige verhalen over zijn biologische bedrijf. Onder andere dat het bedrijf "antibiotica-vrij" is.
Reden voor mij om er binnenkort nog eens op bezoek te gaan o.a. om foto's te maken van z'n prachtige koeien en nog meer te horen over zijn bedrijfsvoering.
Wordt vervolgd....
Geen opmerkingen: