WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 30 april 2013

Pas op!! Verplichte wandelroute.

Dat is vervelend.
Ben je net lekker aan het fietsen in de buurt van Landgoed Sterkenburg op weg naar een leuk terrasje, zie je bij de ingang van het bos een bord staan.
En dat bord kun je niet zomaar links laten liggen, nee, je moet echt van je fiets af.
Want het is best wel streng, dat bord.
Je moet hier nl verplicht een wandelroute lopen.
Dus zit er zit niets anders op dan toch maar even de fietsen te parkeren, de wandelroute te lopen om daarna weer verder te fietsen naar je bestemming.
Lastig, zulke landgoed-bordjes.  grin   
 
2 opmerkingen:

marjolein vd fotokraam zei

Ha ha,.. ze promoten z`n wandeling wel erg streng :-)
Maar je andere wandelingen zien er weer aanlokklijk uit.

Aly zei

Voor de afwisseling wel leuk maar verplichten is niets voor mij.
Prachtige omgeving Truus.
:)