WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 6 oktober 2012

De Postbode van...

De Postbode van ... een fotoserie van postbodes.

De postbode van Zoutkamp.

En toen kon het zo maar gebeuren dat ik op een druilerige maandag in Zoutkamp (Groningen) stond.  Er was niets te beleven, het haventje lag er troosteloos bij. Het waaide, het regende, niet echt uitnodigend om er lag rond te gaan lopen en foto's te maken.
Maar zoals regelmatig tijdens mijn wandelingen kwam er ook nu een postbode aan.
Kon ik in ieder geval wat fleurigs op de foto zetten.
En toen ze even later ook nog vriendelijk bleef staan zodat ik nog beter een foto kon maken kon mijn dag niet meer stuk.
Een vriendelijke postbode hebben ze daar in Zoutkamp. En ze is ook nog eens gek op wandelen :-)


De Postbode van Zoutkamp

De Postbode van Zoutkamp

De andere postbodes zijn * hier * te bekijken.

2 opmerkingen:

Rita zei

Leuk Truus ... met plezier ben ik hier aan het rond snuffelen. Genieten.
Dag daggie lieve zongroetjes....good goan.

marjolein vd fotokraam zei

Geweldig z`n vriendelijk behulpzame lachende postbode, maakt je dag weer goed :-0