WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 23 oktober 2012

De Postbode van...

De Postbode van ... een fotoserie van postbodes.

De postbode van Bourtange.

En ja hoor, ook in de provincie Groningen kwam ik ze tegen, postbodes.
Liet ik in het vorige berichtje al de postbode van Zoutkamp zien, nu is het de beurt aan de postbode van Bourtange. Of beter gezegd de pakjesbezorger want, vertelde de mevrouw van het leuke brocantewinkeltje aan het pleintje, "het is niet onze gewone postbode hoor".
Oké, de pakjesbezorger van Bourtange dus :-) .

Klik op de foto's voor grotere afbeeldingen.
We waren aan het wandelen en fotograferen in het vestingstadje Bourtange en liepen op het pleintje midden in het plaatsje. En jawel, er kwam weer een postbode aan. Deze keer in een grote PostNl - auto. Je kon 'm niet missen. Medewandelaar en -fotografeerster gaf al aan, "kijk, weer een postbode".
Dus, een foto maken en ook de postbode zelf moest natuurlijk even vastgelegd worden.

Thuis, bij het beter bekijken van de foto's, zag ik dat de auto huiselijk was ingericht en versierd. Hoe leuk.

Toen de postbode weer terug was bij de auto aan hem gevraagd of ik de foto's op het internet mocht zetten en dat was goed. Aardige mensen die postbodes.
Nog een laatste groet en daar ging hij weer, de postbode van Bourtange.


Wil je ook de andere postbodes zien? Kijk dan  * hier * .


Geen opmerkingen: