WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 1 mei 2011

Voorjaarswandeling

Afgelopen vrijdag heb ik de Ontrack-wandeling IJsselvallei gelopen. De laatste tijd organiseer ik met veel plezier (ook) wandelingen bij Ontrack. En vrijdag stond dus deze 17 km lange wandeling in de omgeving van Olst op het programma. Een aanrader.
De wandeling gaat over landgoederen, door bossen en weidelandschappen. Prachtige kleine paadjes.
Hieronder een foto-impressie.

Het is zeker de moeite waard deze route, die ook in een 23 km variant beschikbaar is, te lopen.
De routebeschrijving is te downloaden op de site van Ontrack. Het is mogelijk één route gratis te downloaden. Voor het downloaden van meerdere routes is lidmaatschap noodzakelijk.Wil je een keer meelopen met een wandelpool van Ontrack? Kijk dan hier. Meelopen is gratis en ook toegankelijk voor niet-leden. Zelf organiseer ik in de zomermaanden weer enkele wandelingen. Deze staan op dit moment nog niet ingepland. Even de site de komende tijd in de gaten houden dus.
Nog wel een waarschuwing :-)
Schijnbaar kan het erg vermoeiend zijn om met een wandeling mee te gaan.
Sommigen zijn halverwege de wandeling al uitgeteld.
Dit is is geen enkele punt; met een uitval van 10% wordt altijd rekening gehouden.


Geen opmerkingen: