WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 21 april 2008

Fotomoment: Koppige Koe

Rare beesten die koeien.  Je hebt er bij die Kop noch Kont hebben.  Of is het nu Kop noch Staart. Zeg het maar.

(uitleg (voor Bep): 2 koeien die achter elkaar staan, een kleine beetje geshopt met de foto; nl. de staart van de voorste koe helemaal zwart gemaakt, de nek van de achterste koe iets hoger gemaakt om één lijn met de rug van de voorste te krijgen. De weergave van de poten is origineel. Je kunt nog net de voortenen van de achterste koe zien. Normaal gesproken is het een foto die "mislukt" is.  Je moet nl de ogen van het dier kunnen zien en deze het liefst scherp in beeld hebben. Bij deze foto is daar dus geen sprake van. Desalniettemin vond ik het wel een leuke foto om aan jullie te laten zien )
Geen opmerkingen: