WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 15 augustus 2007

Rijpe Pruimen

Veel pruimen dit jaar. Dus maar weer een keer jam maken. Eerst even plukken:Al snel had ik het emmertje + de vergiet  gevuld:
Lege jampotjes met soda schoonmaken:


 Pruimen ontpitten en aan stukjes snijden. In de pan met geleisuiker. Roeren en aan de kook brengen.
(ondertussen wordt ik ook nog gebeld door HAAR uit Borculo, tja en dan ben je zo 3 kwartier verder). Wel snel door gegaan met roeren,  potjes vullen en op de kop zetten. En dan heb je eigenlijk best wel snel je kasten weer gevuld met een voorraadje jam.


HAAR uit Borculo heeft er al 2 gereserveerd.

Geen opmerkingen: