WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zaterdag 30 maart 2013

Zonnige Paasdagen gewenst

Je kunt er niet omheen dat het dit jaar toch echt een historische Pasen is.
De lange koude periode zorgt daarvoor, weerrecords zijn gebroken.
Zelf zit ik er niet zo mee, er zijn nog genoeg klusjes in m'n nieuwe huis te doen.
En tussen de werkzaamheden en buien door begeef ik mij naar buiten.
Voor boodschappen, afspraken maar ook om weer nieuwe routes te controleren voor de wandelgids waar ik mee bezig ben.
De opzet van de gids is - na overleg met de uitgever - enigszins gewijzigd zodat er weer nieuwe routes ontdekt moeten worden. Geen probleem. Het kost alleen wat meer tijd voordat de gids uitgegeven kan worden.
Gelukkig heb ik diverse wandelgenoten die me begeleiden op de diverse routes en/of ze controleren. Ik ben er blij mee.
Zoals het er nu uitziet zal de wandelgids het najaar/kerst uitgegeven worden.Een leuk idee voor een sinterklaas- of kerstcadeau lijkt me.
Na de paasdagen staan weer diverse wandelingen op het programma. Ik hoop dat het weer dan ook meezit en dat de eerste voorjaarsbloemen zich laten zien als voorbode van de zomer. Want die zal vast wel komen.

Ik wens jullie fijne en zonnige Paasdagen.1 opmerking:

Hendrika zei

Jij ook plezierige dagen!