WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 21 september 2010

De Postbode van....

De postbode van Aalten.
Aan het wandelen in het gebied tussen Aalten en Bredevoort.
En kijk....wat komt daar aan........de postbode van Aalten. Bezig met zijn bezorgronde buitenaf.


Of hij het goed vindt dat ik een foto van hem maak en op mijn weblog zet, vraag ik hem.

"Joa, doe mah. Muj mie wel ém opsgriem woar'k dat op't internet kan vind'n" krijg ik als antwoord.

Dat is een goede deal vind ik, en ik maak de foto's. Schrijf daarna voor hem op waar hij e.e.a. kan vinden op het internet.

Even daarna is hij al weer op weg naar zijn volgende klant aan de Walfortlaan.En nu maar hopen dat hij de foto's kan vinden op het internet.

Geen opmerkingen: