WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 29 november 2009

Tegen de stroom inGa je nietsvermoedend een eindje wandelen in het buitengebied van Ruurlo, blijk je ineens tegen de stroom in te lopen.

Je ziet niets anders dan wandelaars...........


en nog eens wandelaars............


en nog meer wandelaars.............Blijkt dat er een Midwinterhoornwandeling. is. Ja, en dan is het druk want "dat is leuk" zo'n wandeling.

Er wordt bij vuurkorven geblazen, getoetert, ge-sms't en Natuurlijk genieten was er ook bij.

En er was een aardige jongen, die na een paar minuutjes rust, ook voor mij even "gemidwinterhoornd" heeft. Kijk en luister mee.

(deze foto's + filmpje zijn gemaakt met een compact camera)

Geen opmerkingen: