WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 17 november 2009

FotoWandeling

Afgelopen zaterdagmiddag had ik een fotowandeling georganiseerd. Een korte wandeling in de buurt van Gelselaar waar je voldoende de tijd had om foto's te maken. Of je een compact camera had of een spiegelreflex maakte niet uit, gewoon lekker meedoen met WandelFotograferen.

Het was een zeer geslaagde middag waarbij vele foto's gemaakt zijn. Het plaatsje Gelselaar werd bekeken. Er werd een rondje om de kerk gemaakt. Paarden, bloemen en landschap kregen ruimschoots de aandacht. Een glijbaan werd uitgeprobeerd enz. enz.. En we troffen het heel erg met het weer.  Kortom, het was een middag om door een ringetje te halen, niet in de laatste plaats door de enthousiaste deelnemers. Hieronder een impressie.Geen opmerkingen: